Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست  مجازی شورای راهبردی برنامه علمی استان صبح امروز جهت بررسی برنامه علمی صنعت و سلامت برگزار و مقرر شد که برنامه علمی صنعت و سلامت بعد از بازنگری بر روی سامانه پژوهشیار مجدد بارگذاری خواهد شد.

به گزارش خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نشست مجازی شورای راهبردی برنامه علمی استان صبح امروز جهت بررسی برنامه علمی صنعت و سلامت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برنامه علمی برعهده دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب است. 

در این جلسه مجازی و برخط که دو ساعت به طول انجامید، چالش پنجم برنامه صنعت و سلامت مورد بررسی قرار داد. هم‌چنین در این جلسه  مجریان برنامه‌های علمی استان تهران و اعضای کمیته دانشی صنعت و سلامت حضور داشتند. 

چالش پنجم برنامه صنعت و سلامت به ضعف در مدیریت عوامل زیان آور در محیط کار می‌پردازد و هدف غائی آن «مدیریت عوامل زیان آور در محیط کار» است، برای رفع این چالش و معضل دو هدف عینی با عنوان «بهبود شرایط محیط کار» و «کاهش میزان مواجهه کارکنان با عوامل زیان آور محیط کار» به طور کلی پیشنهاد شد.

گفتنی است ذیل هدف عینی «بهبود شرایط محیط کار» مباحثی همانند «شناسایی، ارزیابی و پایش عوامل زیان آور محیط کار»، «پیشگیری و کاهش ریسک حادثه در محیط کار» و «کنترل عوامل زیان آور محیط کار» پیشنهاد شد.

همچنین در ذیل هدف عینی «کاهش میزان مواجهه کارکنان با عوامل زیان آور محیط کار»  راهبردهایی مانند به کارگیری روش‌های مهندسی در کاهش میزان مواجهه با عوامل زیان آور محیط کار، به‌کارگیری و تقویت تجهیزات حفاظت فردی، افزایش آگاهی و آگاهی‌بخشی کارکنان نسبت به عوامل زیان آور محیط کار، بسترسازی فرهنگی کارکنان نسبت به عوامل زیان آور پیشنهاد شد.

لازم به ذکر است در این چالش زمینه‌های پژوهشی با دسته‌بندی‌های مختلف مباحث زیان آور در محیط کار مانند مواجهه با پرتو، صدا، حرارت و... به تفکیک منظرهای مختلف مورد نقد و بررسی قرار گرفت و برنامه علمی صنعت و سلامت بعد از بازنگری بر روی سامانه پژوهشیار مجدد بازنگری خواهد شد.

انتهای پیام/4084/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی پایان نامه رساله دکتری پایش آزاد محیط کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۹۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم‌ها را با چای بشوییم یا نه؟/ یک توصیه‌ به کسانی که زیاد با نمایشگر کار می‌کنند

 چشم‌ها از مهم‌ترین و حساس‌ترین اعضای صورت هستند که باید تحت مراقبت و توجه ویژه‌ای باشند تا آسیب احیانا جبران ناپذیری به آن‌ها وارد نشود.

از همین رو دکتر ناصر کریمی، متخصص و جراح چشم، فلوشیپ جراحی های پلاستیک و ترمیمی چشم و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در برنامه ضربان شبکه سلامت سیما در خصوص «حوادث چشمی» با اشاره به این مطلب که هیچ شغلی وجود ندارد، که اصول تدوین شده بهداشت حرفه‌ای نداشته باشد، بیان کرد: رعایت اصول بهداشت حرفه‌ای هر شغل، در حفظ و سلامتی چشم‌ها نقش بسیار مهمی دارد.

او به عنوان مثال مطرح کرد: افرادی که پشت صفحه نمایشگر کامپیوتر کار می‌کنند، باید هر ۲۰ دقیقه از جای خود بلند شوند و به مدت ۲۰ ثانیه، به فاصله ۲۰ متری خود با دقت نگاه کنند، زیرا چشم‌ها در این حالت از انقباض دائمی خارج می‌شوند و استراحت می‌کنند.

ناصر کریمی به یکی از باورهای اشتباه افراد در خصوص شست‌وشوی چشم  با چای اشاره کرد و گفت: در چای ترکیباتی وجود دارد که مویرگ‌های چشم را تنگ می‌کند و باعث کمتر شدن قرمزی چشم می‌شود. اما مشکل این است که خود جوشانده چای حاوی ذرات بسیار کوچکی است که ممکن است باعث بسته شدن مسیر عبور غدد اشکی شود و دردسر جدیدی ایجاد کند، وی تاکید کرد: شست‌وشو با چای هیچگونه اثر درمانی خاصی ندارد.

وی در پاسخ به این سوال که در روزهای آلودگی هوا، برای حفظ سلامت چشم‌ها چه باید کرد؟، گفت: در شهرهای آلوده به خصوص همراه با خشکی هوا، شست‌وشو با قطره اشک مصنوعی، به افرادی که چشم حساسی دارند، توصیه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • محمود احمدی نژاد دوباره عازم خارج از کشور شد | علت چیست؟ +تصاویر
  • محمود احمدی نژاد به خارج از کشور رفت /علت چیست؟ +تصاویر
  • مصرف دخانیات از مهم‌ترین عوامل ایجاد سرطان دهان
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • چشم‌ها را با چای بشوییم یا نه؟/ یک توصیه‌ به کسانی که زیاد با نمایشگر کار می‌کنند
  • آغاز مجدد بارش‌ها در خوزستان از امشب
  • امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • سامانه بارشی مجدد دوشنبه در اصفهان فعال می‌شود
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!