Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری چالش «اضافه وزن و چاقی در جامعه» با بیان اینکه برنامه علمی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران با عنوان «ارتقای مراقبت و درمان‌های پرستاری و مامایی حوزه سلامت» است، گفت: چالش سالمندی که بر روی سامانه قرار گرفته است و سایر چالش‌های چاقی و مراقبت از بیماری‌های مزمن و بیماری‌های خاص در نوبت بررسی و در دست تدوین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهرانه نکاوند در گفتگو با خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا اظهار کرد: نظام پایش آزاد به‌منظور هدفمندسازی پژوهش‌های دانشگاهی و برمبنای چالش‌ها و مشکلات موجود در کشور راه‌اندازی شده است و هدف اصلی آن، کاربردی کردن و استفاده بهینه از پژوهش‌های دانشگاهی اعم از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان و طرح‌های تحقیقاتی اعضای هیئت‌علمی در جهت رفع مشکلات موجود در کشور است.

وی افزود: برنامه مهم دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران با عنوان «ارتقای مراقبت و درمان‌های پرستاری و مامایی حوزه سلامت» است. چالش سالمندی بر روی سامانه قرار گرفت و سایر چالش‌های چاقی و مراقبت از بیماری‌های مزمن و بیماری‌های خاص در نوبت بررسی و در دست تدوین است.

مجری چالش «اضافه وزن و چاقی در جامعه» با بیان اینکه در این برنامه علمی سعی بر این است که به موضوعات مهم نظام سلامت و مراقبت از آنها توجه شود، گفت: عموماً دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی به‌ویژه پرستاری و همچنین در برخی برنامه‌ها، دانشجویان رشته‌های علوم پایه و علوم انسانی نیز می‌توانند از این نظام‌نامه استفاده کنند.

نکاوند در پایان خاطرنشان کرد: سازمان‌ها و ارگان‌هایی که به هر نوع ارتباطی با وزارت بهداشت و درمان داشته باشند و در حوزه نظام سلامت فعالیت دارند، می‌توانند از دستاوردهای این برنامه استفاده کنند.

انتهای پیام/4084/

منبع: آنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت پایان نامه ها نظام پایش آزاد پرستاری و مامایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۳۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند

رئیس دانشکده دین و رسانه از برگزاری همایش "دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین" روزهای هشتم و نهم خرداد در تهران و قم خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال 153 مقاله به دبیرخانه خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد 50 مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

وی افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محورهای این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده ‌و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محورهای این همایش است.

وی عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالشهای دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنرهای رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محورهای این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری 17 پیش نشست در طول 6 ماه گذشته و برگزاری 11 نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • ماماها سفیر جوانی جمعیت هستند
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان