Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامانه پژوهشیار امکانات متعددی برای دانشجویان و اساتید فراهم کرده است که اطلاع از آنها می تواند راهگشا باشد.

به گزارش خبرنگار حوزه آزموشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، این روزها دانشگاه آزاد اسلامی برای یکپارچه سازی پژوهش، استفاده از سامانه پژوهشیار را در دستور کار قرار داده است. چگونگی استفاده از این سامانه و مزایای آن مورد سؤال بسیاری از دانشجویان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد اسدی، مسئول دبیرخانه پایش آزاد دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با آنا به برخی از سؤالات مهم پاسخ داده است که در ادامه می‌خوانید. 

سامانه پژوهشیار و دانشجویان تحصیلات تکمیلی 

سامانه پژوهشیار شامل دانشجویان تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و دکتری پزشکی و غیرپزشکی می‌شود. رساله و پایان‌نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی در حوزه پزشکی در این سامانه انجام می‌شود.

اقدامات قابل انجام سامانه پژوهشیار 

انجام امور مربوط به پایان‌نامه و رساله‌ها برای دانشجویان غیرپزشکی به دو قسمت تقسیم می‌شود، مرحله اول درخواست استاد راهنما و مشاور است. مرحله دوم مربوط به پروپوزال دانشجو است. در مجموع برای انجام روندها از زمان درخواست استاد راهنما تا زمانیکه گواهی اتمام کاردر سامانه پژوهشیار، شامل 15 مرحله در کارشناسی ارشد و 17 مرحله در دکتری می‌شود که همگی به‌صورت الکترنیک صورت می‌گیرد.

تمام امور پژوهشی در سامانه انجام می‌شود. هیچ نیازی به مراجعه حضوری نیست، همه مکاتبات آنلاین صورت می‌گیرد.

نحوه دریافت کد پژوهشیار و شیوه‌نامه چگونه است؟

شیوه نامه‌ای که اخیراً صادر شده مربوط به سامانه کدینگ پژوهشیار است و این امکان جدیدی است تا کل فرآیند پژوهشی یکپارچه سازی شود.

الان کد پایان‌نامه و رساله در سامانه قابل دریافت است. سامانه TC دیگر قطع شده است. بنابراین دیگر لازم نیست کارشناسان پژوهشی از سامانه TC کد بگیرند و آن کد را در پژوهشیار ثبت کنند بلکه سامانه پژوهشیار کد را به دانشجو می‌دهد.

این سامانه چه مزایایی برای دانشجویی دارد؟ 

در این سامانه دانشجو می‌تواند تمام روندها را به‌صورت آنلاین مشاهده کند. 

دانشجویان می‌توانند از زمان درخواست به استاد تا انجام تک‌تک مراحل مربوط به پایان‌نامه و رساله را مشاهده کنند. امکان مکاتبه استاد و دانشجو در سامانه نیز دیده شده است.

اتفاق مهم دیگر در پژوهشیار این است که ظرفیت اساتید در سامانه کنترل می‌شود، یعنی استاد وقتی وارد سامانه می‌شود از تمام ظرفیت‌ها باخبر می‌شود. اینکه ظرفیت کل چقدر است؟ چقدر ظرفیت فعال دارد؟ چه دانشجویانی در باکس این استاد هستند؟ قبلاً کارشناس پژوهشی فرم «ب» را پر می‌کرد، تا دانشجو بعد از اتمام کار از باکس استاد خارج شود ولی تمام اینها آنلاین انجام می‌شود.

قرار است امکانات جدیدی اضافه شود، بستر این کار آماده شده است و تا چند روز آینده فعال می‌شود. دیگر از این پس سامانه TC وجود ندارد و همگی عملیات در پژوهشیار انجام می‌شود.

تکلیف طرح پایش آزاد چه می‌شود؟

استادان وقتی وارد سامانه می‌شوند می‌توانند ظرفیت‌های خود را مشاهده کنند و دریابند که چقدر ظرفیت آزاد دارند. قبلاً سامانه پایش داشتیم در ایام عید بر روی این سامانه کار کردیم همگی را به پژوهشیار منتقل کردیم. موضوعات برنامه عملی در پژوهشیار قرار گرفته است.

استادان می‌توانند در کارتابل سامانه پژوهشیار امور پژوهشی مربوط به دانشجو را کنترل کنند و هم نظام موضوعات خود را کنترل کنند. استادان می‌تواند تمام امور مربوط به ظرفیت‌ها را ببیند.

حال باید استاد با توجه به ظرفیت آزاد، طبق بخشنامه‌ای که ابلاغ شده باید 50 درصد از این ظرفیت را به طرح پایش آزاد اختصاص دهند و 50 درصد را آزاد انتخاب کنند. مثلاً استادی که 6 ظرفیت خالی دارد، باید 50 درصد ظرفیت را به نظام موضوعات پایش و 50 درصد را به موضوعات آزاد اختصاص دهد. استاد باید هر دوی این ظرفیت‌ها انتخاب کند تا دانشجو پس از ورود به کارتابل بتواند در کارتابل خود این تقسیم بندی را مشاهده کند.

اجرای جدی‌تر طرح پایش آزاد

این سامانه اجرای طرح پایش را جدی‌تر می‌کند و دسترسی‌ها ساده‌تر شده است. دانشجو می‌تواند استادی را انتخاب کند که زمینه پژوهشی خود را انتخاب کرده است و ظرفیت اختصاص داشته باشد. 

زمینه‌های پژوهشی که استاد می‌تواند انتخاب کند بر چه اساسی نشان داده می‌شود؟

براساس رشته استاد این امکان وجود دارد. مثلاً استادی که رشته‌اش مهندسی مکانیک است، می‌تواند در نظام پایش آزاد تمام برنامه‌های مرتبط با مهندسی مکانیک است، انتخاب کند. بقیه زمینه‌ها قابل مشاهده است ولی قابل انتخاب نیست.

انتقال همه موضوعات طرح پایش به سامانه پژوهشیار

در ایام عید در فرصت 20 روزه اطلاعات پایش آزاد را به سامانه پژوهشیار انتقال یافته است.

انتهای پیام/4040/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان تحصیلات تکمیلی سامانه پژوهشیار سامانه پژوهشیار انجام می شود پایان نامه پایش آزاد ظرفیت ها طرح پایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۷۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، الهام یاوری در نشست خبری با موضوع دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد گفت: دومین جشنواره و نمایشگاه پژوهشی پرورشی سمپاد در حالی برگزار خواهد شد که نسبت به سال گذشته از ظرفیت‌های بسیار بهتری برخوردار است. این نمایشگاه در سال‌های دور هم برگزار می‌شده است اما با چند ساله وقفه مواجه شده بود.

یاوری با بیان اینکه فضای نمایشگاه فضایی برای تحقق چند هدف ماست؛ گفت: این نمایشگاه در درجه اول محل رشد و تبلور استعدادهای دانش آموزان سمپاد و دانش آموزان برگزیده جشنواره‌های خوارزمی است که آنان را هم جزئی از خانواده سمپادی می‌دانیم. هدف اول این است که فرصتی مهیا کنیم که همه این دانش آموزان ظرفیت‌ها و استعدادهای خود را به نمایش بگذارند و ظرفیت‌های نهفته خود را آشکار کنند و در این مسیر از نهادها و شرکت‌های دولتی و خصوصی، شرکت‌های دانش بنیان و هر نهادی که امکان کمک به پرورش این استعدادها را دارند کمک می‌خواهیم.

وی با اشاره به اینکه دلیل دوم اهمیت این نمایشگاه‌ها درک بهتر دستاوردهای پژوهشی دانش آموزان است؛ گفت: با این نمایشگاه‌ها دانش آموزان دستاوردهای پژوهشی و فرصت‌های تحقیقاتی خود را بهتر درک می‌کنند. دلیل سوم برگزاری این نمایشگاه‌ها هم ایجاد شبکه مناسبی از ارتباطات دانش‌آموزی و دانشجو استادی است تا دانش آموزانی که پیش از این در استان خود فعال بودند با دانش آموزان و اساتید سراسر کشور در ارتباط باشند.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان افزود: علاوه بر دانش آموزان سمپادی و برگزیدگان جشنواره خوارزمی از تمامی دانش آموزانی که به پژوهش‌های دانش آموزانی علاقه دارند؛ دعوت می‌کنیم در این نمایشگاه‌ها حضور پیدا کنند.

در ادامه مسعود بهرامی مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های تهران هم با بیان اینکه دهه‌های آینده متعلق به دانش آموزان حال حاضر است؛ گفت: این شما دانش آموزان هستید که باید کارآزموده و پرانگیزه از انقلاب اسلامی دفاع کنید و این نظام را هر چه بیشتر و بهتر در راه تحقق آرمان خود یعنی تمدن نوین اسلامی است یاری کنید.

در حال تکمیل..

کد خبر 6097330 علی قدمی

دیگر خبرها

  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • تولید برچسب هوشمند برای پایش سلامت مواد غذایی دریایی
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد برگزار می‌شود
  • جزئیات یارانه اختصاص یافته به دانشجویان، طلاب و اساتید
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است