Web Analytics Made Easy - Statcounter

شقایق حق جو در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در اکثر مراکز درمانی آموزشی دنیا علاوه بر اینکه یک دستیار بالینی همراه پزشکان در حوزه درمان قرار دارد یک پژوهشیار بالینی هم وجود دارد تا در حین انجام روند درمان با نگاه پژوهشی به امور درمانی اقدام به ثبت اطلاعات کند و یافته‌های پژوهشی را به منظور ارتقا بخشی به کیفیت درمان و کاهش میزان خطاها پزشکی و دستیابی به بهترین روش درمان در کمترین زمان در اختیار جامعه پزشکی قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برای نخستین بار در کشور دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اقدام به برگزاری دوره آموزشی پژوهشیار بالینی کرده است، افزود: این دوره آموزشی از فردا با حضور ۲۰ شرکت کننده در این دانشگاه آغاز می‌شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه امروزه پزشکان فرصت کافی برای حضور در سه عرصه درمان، آموزش و پژوهش را ندارند و اقدامات درمانی بیشترین زمان را از آنها می‌گیرد به همین لحاظ قرار گرفتن پژوهشیار بالینی در کنار پزشکان یک ضرورت است، ادامه داد: امروزه شاهد کاهش برون داده‌های پژوهشی هستیم و با این اقدام می‌توانیم ضمن افزایش برون دادهای دانشگاه‌ها سبب ارتقا طبابت بالینی و مستند کردن درمان‌ها شویم.

وی با اشاره به ادغام عرصه بالینی و دانشگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی افزود: آنچه امروز سبب متمایز شدن دانشگاه‌های علوم پزشکی ما در جهان شده دسترسی به جزئیات فرایندهای درمانی در فضای دانشگاهی است.

حق جو با بیان اینکه این فرصت تاکنون در بعد پژوهشی کمتر مورد توجه قرار گرفته بود، ادامه داد: امروز دانشگاه‌های سراسر کشور به سمت پژوهش مدار کردن تجارب بالینی رفته‌اند.

وی ادامه داد: این دوره به صورت پودمانی و به مدت شش ماه با ۱۳۰ ساعت آموزش و کار عملی در عرصه بالین برگزار خواهد شد.

کد خبر 4598474

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه های علوم پزشکی طرح پژوهشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۱۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی، افزود: براساس ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر هفت سال که دارای بیمه هستند را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر هفت سال که به صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود، رایگان نیست.

مؤمنی تصریح کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال، گامی بلند برای حمایت از آینده سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

وی گفت: کودک تا هفت سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد، بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 6097752

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • کلید حل تمام مسائل کشور در دل تعلیم و تربیت نهفته است
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود